Džiovintos arba kitaip dar vadinamos sausos kepimo mielės skirtos įvairiems miltiniams patiekalams gaminti: duonai, blynams, pyragams, bandelėms, picoms ir įvairiems kitokiems kepiniams. Sausas mieles paprasta ir patogu naudoti, kepiniai su jomis pavyks net ir virtuvės naujokams!
galima maišyti su vandeniu arba dėti tiesiai į miltus.
mielės, emulsiklis (E491).
Receptai su sausomis mielėmis:
Juoda duona duonkepėje ir orkaitėje
Krekeriai "Fitness Mix"
Cukrinis pyragas
Juoda duona su džiovintomis slyvomis
Senamadiškas batonas
Karamelinis obuolių pyragas
Naminė gira
Duona su sūriu ir žolelėmis
Marcipanų skonio bandelės
Ruginė duona su grūdais
Duona su ruginiais ir kvietiniais miltais
Tamsi duona su miežiniu salyklu
Žymos: saldiems kepiniams, duonai, nesaldiems kepiniams, picai, pyragams, kepiniams
KEPIMO MILTELIAI SUDĖTINĖS DALYS: kvietiniai miltai, tešlos kildymo medžiagos E..
Nuo0.90€
RUGINIS FERMENTUOTAS SALYKLAS Sudėtis: sumalti daiginti, fermentuoti ir malti..
1.50€
Skirtas vartoti kvietiniams bei ruginiams duonos ir kitokiems kepiniams. Sudėti..
1.60€
Sausas ruginis raugas Sudėtis: natūralus džiovintas ruginis raugas. Suteik..
Nuo1.50€
RUGINIS FERMENTUOTAS SALYKLAS Sudėtis: rugių grūdai, vanduo. Nau..
1.20€