260 ml šilto vandens
40 g margarino
1,2 a.š. druskos
1,5 v.š. cukraus
500 g kvietinių miltų
1 v.š. pieno miltelių
1,75 a.š. sausų mielių
- Iš visų produktų užmaišyti tešlą, palikti dubenyje pakilti apie 1 val.
- Pakilusią tešlą perminkyti, padalinti į 2 dalis, suformuoti batonus.
- Sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir dar pakildinti 30-40 min.
- Prieš kepant, padaryti įpjovas ir aptepti vandeniu arba pienu.
- Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20 min.
SKANAUS!
Recepte panaudoti produktai, kuriuos galite įsigyti šioje e-parduotuvėje:
Lieso pieno milteliai: www.delona.lt/nugriebto-pieno-milteliai
Sausos mielės: www.delona.lt/dziovintos-mieles