Kaina: 3.50Eur
Aprašymas
Rugių salyklo ekstraktas
Sudėtis: miežių salyklas, vanduo, rugių salyklas.
Rugių salyklo ekstraktas naudojamas visų rūšių duonai kepti. Suteikia duonai sodrią rudą spalvą ir nuostabų kvapą, tolygiai porėtą minkštimą.
Taip pat tinka girai bei alui gaminti.
Dozavimas kepant duoną: 1-2 v.š./0,5 kg miltų.
100g maistinė ir energetinė vertė:
-
256 kcal;
-
g baltymų;6,4
-
56 g angliavandenių, iš kurių 2,4 g cukrų;
-
6,4 g skaidulinės medžiagos;
-
0 g riebalų;
-
0,75 g druskos.
Receptai su salyklų ekstraktais:
Duona su ruginiais ir kvietiniais miltais
Tamsi duona su miežiniu salyklu