RUGINIS FERMENTUOTAS SALYKLAS
Sudėtis: sumalti daiginti, fermentuoti ir malti rugių grūdai.
Naudojamas tamsių rūšių duonai. Suteikia kepiniams tamsiai rudą spalvą, gerina duonos skonį ir aromatą. Taip pat ruginis fermentuotas salyklas tinka girai gaminti.
Dozavimas kepiniams: iki 6% miltų kiekiui. Norint gauti optimaliausią rezultatą, salyklas užplikomas 92-95°C vandeniu. Užplikyti galima kartu su miltais arba grūdais.
362 kcal / 1538 kJ, riebalų kiekis - 1,7 g, iš jų sočiųjų riebalų 0,5 g, angliavandenių 76,6 g, iš jų cukrų 7,55 g, baltymų kiekis 10,2 g, skaidulinių medžiagų kiekis 19,3 g, natris 0,03 g.
Sudėtyje yra glitimo.
Receptų idėjos:
Juoda duona duonkepėje ir orkaitėje
Juoda duona su džiovintomis slyvomis
Naminė gira
Duona su ruginiais ir kvietiniais miltais
Žymos: salyklas, duonos kepimui, girai, ruginis salyklas, fermentuotas salyklas
SAUSOS KEPIMO MIELĖS Džiovintos arba kitaip dar vadinamos sausos kepimo mielė..
Nuo1.50€
Rauge mirkyti grūdai duonos kepimui ir kitiems patiekalams. Sudėtis: rugių grū..
1.20€
Skirtas vartoti kvietiniams bei ruginiams duonos ir kitokiems kepiniams. Sudėti..
1.60€
Miežių salyklo ekstraktas Sudėtis: miežių salyklas, miežiai, vanduo. ..
Nuo3.50€
Sausas ruginis raugas Sudėtis: natūralus džiovintas ruginis raugas. Suteik..
RUGINIS NEFERMENTUOTAS SALYKLAS Sudedamosios dalys: rugiai Nefermentuotas,..
1.50€
Rugių salyklo ekstraktas Sudėtis: miežių salyklas, vanduo, rugių salyklas. ..
Nuo1.90€
RUGINIS FERMENTUOTAS SALYKLAS Sudėtis: rugių grūdai, vanduo. Nau..