Prekių katalogas, info

Ruginis fermentuotas SALYKLAS (tamsus)

Kaina: 0.90Eur

Aprašymas

RUGINIS FERMENTUOTAS SALYKLAS

Sudėtis: sumalti daiginti, fermentuoti ir malti rugių grūdai.

 

Naudojamas tamsių rūšių duonai. Suteikia kepiniams tamsiai rudą spalvą, gerina duonos skonį ir aromatą. Taip pat ruginis fermentuotas salyklas tinka girai gaminti. 

 

Dozavimas kepiniams: iki 6% miltų kiekiui. Norint gauti optimaliausią rezultatą, salyklas užplikomas 92-95°C vandeniu. Užplikyti galima kartu su miltais arba grūdais.

Maistinė, energetinė vertė (100 g):

362 kcal / 1538 kJ, riebalų kiekis - 1,7 g, iš jų sočiųjų riebalų 0,5 g, angliavandenių 76,6 g, iš jų cukrų 7,55 g, baltymų kiekis 10,2 g, skaidulinių medžiagų kiekis 19,3 g, natris 0,03 g.

Kilmės šalis: Suomija

 

Užsisakydami RUGINĮ FERMENTUOTĄ SALYKLĄ, pasirinkite norimą kiekį:

200 g - 0,90 Eur

600 g - 1,90 Eur

 

Receptų idėjos:

Juoda duona duonkepėje ir orkaitėje

Juoda duona su džiovintomis slyvomis

Naminė gira

Duona su ruginiais ir kvietiniais miltais

Panašios prekės

1.50Eur
1.20Eur
3.50Eur
1.20Eur
1.50Eur
3.50Eur
1.50Eur
1.50Eur

Rekomenduojame

1.50Eur
1.50Eur
1.50Eur
2.50Eur

Fizinės DELONA parduotuvės Vilniuje

 

Šeimyniškių g. 1A

I - V  8.30 - 18.30

VI  9.00 - 14.00

 

Ateities g. 91, PC Mandarinas

I - VI 10.00 - 20.00

VII  10.00 - 19.00

Nemokamas prekių pristatymas

 

Sutaupykite su nemokamu pristatymu pirkdami už 45 EUR

Greitas pristatymas

Lietuvoje

 

95% siuntų pristatome

sekančią darbo dieną.

Dirbame nuo 2007 metų

 

16 metų patirtis prieskonių,

kavos ir arbatos

pasaulyje

0

Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrinti jūsų naršymo kokybę ir statistiniais tikslais. Slapukus galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika