Sudėtis: natūralus džiovintas ruginis raugas.
Suteikia duonos gaminiams pienarūgštį aromatą.
Dozavimas: 1-5% bendrai miltų masei.
Sausame pavidale naudojamas kartu su mielėmis.
Norint naudoti sausą raugą be mielių, iš pradžių jį reikia aktyvuoti:
Kilmės šalis: Vokietija
Receptų idėjos:
Juoda duona duonkepėje ir orkaitėje
Juoda duona su džiovintomis slyvomis
Duona su ruginiais ir kvietiniais miltais
Žymos: duonos kepimui
SAUSOS KEPIMO MIELĖS Džiovintos arba kitaip dar vadinamos sausos kepimo mielė..
Nuo1.50€
RUGINIS FERMENTUOTAS SALYKLAS Sudėtis: sumalti daiginti, fermentuoti ir malti..
1.50€
Skirtas vartoti kvietiniams bei ruginiams duonos ir kitokiems kepiniams. Sudėti..
1.60€
Miežių salyklo ekstraktas Sudėtis: miežių salyklas, miežiai, vanduo. ..
Nuo3.50€
RUGINIS NEFERMENTUOTAS SALYKLAS Sudedamosios dalys: rugiai Nefermentuotas,..
Rugių salyklo ekstraktas Sudėtis: miežių salyklas, vanduo, rugių salyklas. ..
RUGINIS FERMENTUOTAS SALYKLAS Sudėtis: rugių grūdai, vanduo. Nau..
1.20€