Kario lapeliai - populiarus prieskonis Pietryčių Azijoje. Jų išvaizda šiek tiek primena nedidelius laurų lapus.
Malonus kario lapelių aromatas turi šalavijų, petražolių ir raudonųjų pipirų skonių gaideles.
Ir svarbiausia - jie neturi nieko bendro su populiariais prieskonių mišiniais, vadinamais "KARI"!
Kario lapais gardinamos sriubos, troškiniai, įvairūs daržovių, ankštinių ir kruopų patiekalai.
Taip pat tinka ruošiant žuvį ir jūros gėrybes, mėsą, paukštieną.
Žymos: prieskoniai, prieskoniai mėsai, prieskoniai žuviai, prieskoniai daržovėms, prieskoniai sriuboms, prieskoniai padažams,
Kilmės šalis: Brazilija Juodieji pipirai - universaliausi ir plačiausiai vartoj..
1.50€
Juodieji pipirai (žirneliais) Kilmės šalis: Brazilija Juodieji pipirai - unive..
2.00€
Sudėtis: juodieji, baltieji, žalieji ir rausvieji pipirai. Kilmės šalis: Lie..
3.50€
Čili pipirai "Angelo plaukai" suteikia ryškų skonį ir papuošia troškinius, sriub..
0.90€
Ilgieji pipirai dažnai dar vadinami Bengalijos pipirais ar pipirų lazdelėmis. Ji..
Sudedamosios dalys: juodieji ir baltieji pipirai, raudonosios saldžiosios paprik..
2.20€
Rojiniai imbierpipiriai yra imbierinių šeimos augalas. Prieskoniai labiausiai pa..
2.40€
Kvapiosios murėjos arba KARIO lapai Kario lapeliai - populiarus prieskonis Pi..
1.00€