Žymos: prieskoniai troškiniams, prieskoniai mėsai, prieskoniai žvėrienai, prieskoniai šašlykams, basturma, Kaukazo virtuvė, grynieji prieskoniai
Naudojami neaštriems mėsos, ypač avienos patiekalams. Pagardinta šviežių bei kon..
2.50€
Ožragė dar kitaip vadinama uccho - suneli, fenugreek arba šambala. Ožragės sėk..
1.20€
Dar kitaip vadinama fenugreek arba šambala. Suteikia patiekalams grybų kvapą ir..
Prieskonių mišinys "BASTURMA" ypač tinka mėsai vytinti. Taip pat juo galima skan..
1.70€
Svanų druska (arba "svanietiška druska") - kvapnus prieskonių mišinys, kilęs iš ..
1.50€
Kvapiosios murėjos arba KARIO lapai Kario lapeliai - populiarus prieskonis Pi..
1.00€
Prieskonių mišinys "Chmeli suneli" su mėlynąja ožrage CHMELI SUNELI - vienas ..
1.30€