Mėlynžiedė ožragė (UCCHO SUNELI) 100 g
-
3.50 €
Šią prekę galite įsigyti: |
---|
1. Užsisakyti internetu šioje e-parduotuvėje jau dabar (kaip pirkti ir pristatymo būdai). |
2. Apsilankę mūsų parduotuvėse Vilniuje: Šeimyniškių g. 1A ir Ateities 91 (PC Mandarinas). Parduotuvėse prekes galima įsigyti be jokių išankstinių užsakymų - tiesiog ateinate ir nusiperkate. |
Mėlynžiedė ožragė (UCCHO SUNELI)
Populiari ir mėgstama Gruzijoje mėlynžiedė ožragė įeina į daugelio Kaukazo virtuvėje naudojamų prieskonių mišinių.
KUR NAUDOTI MĖLYNŽIEDĘ OŽRAGĘ:
- Žuvies, paukštienos, avienos patiekalams suteikia švelnų riešutinį skonį.
- Ypač tinka vytinant mėsą, taip vadinamą "BASTURMĄ".
- Sriubos ir padažai su žiupsneliu UCCHO SUNELI pakvimpa tikru Kaukazo aromatu.
- Visų mėgstamą ADŽIKĄ neįmanoma pagaminti be mėlynžiedės ožragės.
- Suteikia patiekalams sotumo, pavyzdžiui, daržovių sriuba su žiupsneliu UCCHO SUNELI kvepia kaip vištienos sultinys!
- Europos šalyse mėlynžiedė ožragė naudojama gaminant sūrius ir kepant duoną.
KAIP NAUDOTI MĖLYNŽIEDĘ OŽRAGĘ:
- subalansuoja aštrų skonį;
- sustiprina riešutinį poskonį;
- gerai dera su kitais prieskoniais: kalendra, česnakais, čili pipirais;
- suteikia patiekalams "Kaukazo skonį".
Žymos:
prieskoniai troškiniams,
prieskoniai mėsai,
prieskoniai žvėrienai,
prieskoniai šašlykams,
basturma,
Kaukazo virtuvė,
grynieji prieskoniai
Panašios prekės