Vienas pagrindinių dalykų - pasirinkti tinkamus prieskonius. Nes būtent "teisingi" prieskoniai paprastą ryžių košę su mėsa paverčia kvapniu, legendomis apipintu rytų patiekalu.
Pagrindiniai prieskoniai, suteikiantys plovui jo nepakartojamą skonį yra raugerškiai (barbarisas) ir kuminai (zira), o ciberžolė padeda patiekalui įgauti gražią spalvą.
Šį prieskonių mišinį galima naudoti ne tik plovui, bet ir mėsai, daržovėms, tiesiog virtiems ryžiams skaninti.
raudonosios saldžiosios paprikos, raugerškiai (barbarisai), kuminai, ciberžolės, kalendros, čiobreliai, šalavijai, laurų lapai, aitriosios paprikos.
Žymos: prieskonių mišinys, prieskoniai plovui, prieskoniai ryžiams, prieskoniai mėsai, prieskoniai daržovėms
Raugerškiai (barbarisai) Raugerškis, arba dar kitaip vadinamas barbarisas yra A..
3.60€
Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į..
1.50€
PRIESKONIŲ MIŠINYS "CHMELI SUNELI" Sudėtis: bazilikai, aitriosios paprikos, ..
1.80€
Prieskonių mišinys "BASTURMA" ypač tinka mėsai vytinti. Taip pat juo galima skan..
1.70€
PRIESKONIŲ MIŠINYS GULIAŠUI SUDEDAMOSIOS DALYS: saldžiosios papriko..
1.30€