Aprašymas
KAKAVOS MILTELIAI 20-22%
Aukštos kokybės, ypač tamsi, nuostabaus šokoladinio aromato kakava tiks ir skaniam kakavos gėrimui, ir pyragams, šokoladui ir kitiems skanėstams gaminti.
Kilmės šalis: Olandija
Alkalizuoti kakavos milteliai su 20-22 % kakavos sviesto
Kaip virti kakavą?
200 ml pieno
1-2 a.š. kakavos miltelių
1-2 a.š. cukraus
žiupsnelis cinamono
- Puode sumaišykite kakavą, cukrų ir cinamoną. Užpilkite nedidelį kiekį pieno arba karšto vandens ir kruopščiai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
- Kol maišote kakavą, pašildykite pieną.
- Dabar, pastoviai maišant, supilkite karštą pieną į kakavą. Pakaitinkite, bet neužvirkite!
- Stebuklingai sušildanti kūną ir sielą kakava jau paruošta! Skanaus!