Čili pipirai "Angelo plaukai" suteikia ryškų skonį ir papuošia troškinius, sriub..
0.90€
Pipirai tampa aštresniais prinokdami ir aštrėja, kai džiovinami. Džiovinti pipir..
0.70€
Aitriosios paprikos "CHIPOTLE CHILI" (maltos) Ypatingu būdu parūkytos, ..
2.90€
Aitriosios paprikos (čili) dribsniai NAUDOJIMAS: mėsai, žuviai, daržovėm..
1.30€
Sudėtis: ryžių miltai, gumiarabikas, kvapnioji ferula, kurkuma, kvietiniai milta..
3.90€
Naudojami gaminant neaštrius patiekalus, mėsos bei žuvies gaminius, kulinarijoje..
3.00€
Baltieji ir juodieji pipirai yra to paties augalo vaisiai, tik skirtingai a..
Bazilikas - malonaus skonio ir kvapo prieskoninė žolelė, turinti daug naudingų s..
0.40€
CEILONO CINAMONAS (LAZDELĖS) Kilmės šalis: Šri Lanka KAIP ATRODO CEILONO C..
Nuo1.80€
Kilmės šalis: Šri Lanka Smulkiai maltas Ceilono cinamonas. ..
Nuo2.90€
Česnakų granulės Džiovinto česnako granulės tinka mėsos ir daržovių patiekalam..
1.80€
Jalapeno pipirai - viena iš aitriųjų paprikų (čili) rūšių. Kadangi aitrumas slyp..
1.95€
CIBERŽOLĖ Kilmės šalis: Indija KAS YRA CIBERŽOLĖ Ciberžolė (dar kitaip vadin..
Nuo1.50€
Kilmės šalis: Vietnamas Lazdelių ilgis ~7 cm Tinka aromatizuoti miltinius kon..
2.40€
Ypatingai kvapnus cinamonas tinka aromatizuoti miltinius konditerijos gaminius, ..
1.90€
Tinka mėsos, žuvų ir daržovių patiekalams, sriuboms, padažams, bulvėms pagardint..
0.43€
Daržinis builis (lot. Anthriscus cerefolium) Kilmės šalis: Vokietija Darži..
Naudojami daržovių ir grybų patiekalams. Taip pat naudojami gaminant paštetus, m..
DATULINĖ PAPRIKA arba HABANERO PIPIRAI (malti) Hanabero pipirai priklauso pačių..
Džiovinti svogūnų lakšteliai...
0.75€
Džiovintos morkos...
Kilmės šalis: KINIJA Džiovintus pomidorus galima naudoti labai įvairiai: salo..
2.20€
Tinka mėsiškoms sriuboms, mėsos, žuvies, paukštienos, daržovių ir ryžių patiekal..
0.45€
Naudojami ruošiant vištienos, žvėrienos, mėsos patiekalus, kompotus, įdarytas da..
Gvazdikėliai Gvazdikėliai naudojami ruošiant vištienos, žvėrienos, mėsos patiek..
3.50€
Ilgieji pipirai dažnai dar vadinami Bengalijos pipirais ar pipirų lazdelėmis. Ji..
2.00€
Imbiero šaknis (malta) Malonų prieskonį imbieras suteikia žuviai, kitiems jūros..
1.50€
Juodieji pipirai (žirneliais) Kilmės šalis: Brazilija Juodieji pipirai - unive..
Kilmės šalis: Brazilija Juodieji pipirai - universaliausi ir plačiausiai vartoj..
Juodieji pipirai žirneliais "TELLICHERRY" Pietvakarių Indijoje auginami TELLICH..
1.99€
Juodojo kardamono skonis žymiai skiriasi nuo labiau paplitusio žaliojo kardamono..
1.00€
Kajeno paprikos (maltos) Receptų idėjos: Kuskusas su vištie..
Kajeno paprikos (nesmulkintos) Kajeno paprikos tai viena aštr..
Naudojamos ruošiant mėsos ir paukštienos patiekalus, miltiniams konditerijos gam..
0.50€
Kardamono skonis ir kvapas ryškus, aitrokas, šildantis. Rytų šalyse juo mėgsta ..
3.95€
Kilmės šalis: Gvatemala Kardamono skonis ir kvapas ryškus, aitrokas, šildantis...
2.45€
4.45€
Keturių pipirų mišinys (smulkiai maltas) SUDĖTINĖS DALYS: juodieji pipir..
1.60€
Korėjietiški malti čili pipirai "GOCHUGARU" Korėjoje auginamų aitriųjų čili p..
Krapų viršūnėlės Džiovinti krapai naudojami žuvies, jūrų gėrybių, mėsos, daržov..
0.80€
Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į..
1.70€
Naudojami neaštriems mėsos, ypač avienos patiekalams. Pagardinta šviežių bei kon..
2.50€
Kvapiosios murėjos arba KARIO lapai Kario lapeliai - populiarus prieskonis Pi..
Laurų lapai (malti) Malti laurų lapai tinka mėsos, žvėrienos, paukštienos, žuv..
0.60€
LAURŲ LAPAI Kvapnūs laurų lapeliai tinka mėsos, žvėrienos, paukštienos, žuvi..
Mairūnai naudojamas mėsos, žuvies sultinių gamybai, sriuboms, padažams, dešroms,..
Maltos aitriosios paprikos (čili pipirai) suteiks pikantišką skonį bet kuriam pa..
Mėlynžiedė ožragė (UCCHO SUNELI) Populiari ir mėgstama Gruzijoje mėlynžiedė ožr..
Meškiniai česnakai Kilmės šalis: Vokietija ..
Naudojami mėsai, paukštienai, jūros gėrybėms, daržovėms skaninti. Tinka paštetam..
1.20€
Naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūg..
MUSKATŲ RIEŠUTAI Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti...
2.95€
MUSKATŲ ŽIEDAI ARBA MACIS Muskatų žiedai (MACIS) - tai džiovintas lukštas, skir..
Džiovinti ožragių lapeliai Džiovinti ožragių lapeliai naudojami maistui skanint..
Naudojami pagardinti salotas, varškės, kiaušinių, avienos gaminius, sriubas, pad..
Naudojamos mėsos, žuvies, daržovių patiekalams, salotoms, užkandžiams, sriuboms,..
Džiovinti porai puikiai išlaiko visas savo skonių savybes. Švelnaus aromato, mal..
Raudonėlis (arba dar kartais vadinamas oregano) pirmiausiai asocijuojasi su Ital..
Raugerškiai (barbarisai) Raugerškis, arba dar kitaip vadinamas barbarisas yra A..
3.60€
RAUSVIEJI PIPIRAI RAUSVIEJI arba ROŽINIAI PIPIRAI suteikia patiekalams ne tik m..
Rojiniai imbierpipiriai yra imbierinių šeimos augalas. Prieskoniai labiausiai pa..
Rozmarinas Aštraus aromato, tinkantis visų rūšių mėsos patiekalams: avienai, ki..
Rūkyta saldi raudona paprika Kilmės šalis: Ispanija Rūkytos paprikos naudojamo..
Sudedamosios dalys: aitrioji paprika (čili), dūmų kvapioji medžiaga. Naudoja..
Natūralus grynas šafranas. Nemaltas, "siūleliais". Kilmės šalis: Ispanija ..
5.90€
Saldi raudonoji paprika - vienas populiariausių prieskonių. Paprikos gaminam m..
Saldžiosios raudonosios paprikos (maltos) Naudojamos mėsos, ryžių ir makaronų p..
Senegalo pipirai KITI PAVADINIMAI: Mauritanijos arba Etiopijos pipirai seli..
Sičuano pipirai Naudojami Tolimųjų Rytų virtuvėje, gaminant ypač aštrius pat..
Kvapiosios murėjos arba KARIO lapai (smulkinti) Kario lapeliai - populiarus p..
Špinatų lapeliai (džiovinti) Džiovinti špinatų lapeliai tinka salotoms, sumušti..
Svogūnų milteliai Svogūnų milteliai ypač tiks pagardinti padažus, sriubas, tro..
Vanilės ankštis Grynasis svoris 4 g, ilgis apie 17 cm Vanilės ankštis (van..
Dar senovės Romoje žagrenis (arba kitaip sumac) buvo naudojamas vietoje citrinos..
Žalieji pipirai Žalieji pipirai yra švelnesnio skonio, nei tradiciniai juodieji..
Žvaigždinis anyžius Naudojamas kepiniams, gėrimams, padažams, marinatams paskan..
Žvaigždinis anyžius (maltas) Maltas žvaigždinis anyžius dažniausiai naudojamas..
Naudojamos gaminant saldžiuosius, žuvų ir paukštienos patiekalus, kepinius, darž..
Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Jų dedama į daržovių patiekalus, tešlo..
Krapų sėklos Kilmės šalis: Indija..
Linų sėmenys naudojami labai įvairiai - duonos ir kitokiems kepiniams, užkandžia..
Nuo0.90€
Šviežiai malti linų sėmenys suteikia maistui purumo ir pikantiškumo. Be to, tai ..
Ožragė dar kitaip vadinama uccho - suneli, fenugreek arba šambala. Ožragės sėk..
Dar kitaip vadinama fenugreek arba šambala. Suteikia patiekalams grybų kvapą ir..
Naudojami ruošiant kiaulieną, ėrieną, riebią žuvį (lydeką, lašišą, skumbrę). Tin..
Pankolių sėklos Pankoliai naudojami ruošiant kiaulieną, ėrieną, riebią žuvį (ly..
Kanapių sėklų branduoliai ..
Kanapių sėklos Kilmės šalis: Lietuva..
Kanapių sėklų baltymai Kilmės šalis: ES..
Juodieji sezamai tinka mėsos, žuvies, duonos gaminiams, paštetams, sriuboms, įva..
Nuo1.20€
Sezamų sėklos Sezamų sėklos - nepamainomas produktas visiems, kas mėgsta lepint..
Naudojami ruošiant mėsos patiekalus, daržoves (bulves, kopūstus, morkas), duoną ..
Garstyčios naudojamos salotų užpilams, daržovių troškiniams, padažams, puikiai d..
Juodųjų garstyčių skonis šiek tiek aštresnis nei baltųjų, primena krienus. Gars..
Maltos kadagių uogos (stambiai maltos) Kilmės šalis: Albanija Kadagiai naudoja..
Kadagių uogos Kilmės šalis: Albanija Kadagiai naudojami mėsos ir žvėrienos mar..
Tonka pupelės - tai tropinio medžio Dipteryx odorata, augančio Pietų Amerik..