Pipirai tampa aštresniais prinokdami ir aštrėja, kai džiovinami. Džiovinti pipirai yra turtingesnio, labiau koncentruoto skonio. Norėdami sumažinti aštrumą, perpjaukite pipirą ir pašalinkite sėklas bei baltas dalis.
Žymos: pipirai, prieskoniai, konservavimui, marinavimui, mėsai, žuviai, gėrimams
Maltos aitriosios paprikos (čili pipirai) suteiks pikantišką skonį bet kuriam pa..
0.90€
Jalapeno pipirai - viena iš aitriųjų paprikų (čili) rūšių. Kadangi aitrumas slyp..
1.95€
Ilgieji pipirai dažnai dar vadinami Bengalijos pipirais ar pipirų lazdelėmis. Ji..
2.00€
Aitriosios paprikos (čili) dribsniai NAUDOJIMAS: mėsai, žuviai, daržovėm..
1.30€
Kajeno paprikos (nesmulkintos) Kajeno paprikos tai viena aštr..
1.00€
Aitriosios paprikos "CHIPOTLE CHILI" (maltos) Ypatingu būdu parūkytos, ..
2.90€
Korėjietiški malti čili pipirai "GOCHUGARU" Korėjoje auginamų aitriųjų čili p..