862080240
info@delona.lt
Mano paskyra
0 prekė(s) - 0.00€
Akcijos
Pirkimas, siuntimas
Kontaktai
Receptai
Kategorijos
PRIESKONIAI
-Grynieji
-Mišiniai be druskos
-Mišiniai su druska
ARBATA
-"Matė"
-"Pu Erh" arbata
-Ajurvedos arbata
-Baltoji arbata
-Dalinės fermentacijos ("ulongai")
-Juodoji arbata
-Medaus krūmo arbata
-Raudonoji arbata
-Vaisių arbata
-Žalioji arbata
-Žolelių arbata
KAVA
-Kvapioji kava
-Natūrali kava
ALIEJAI
-Natūralūs aliejai
-Natūralūs aromatiniai aliejai
DUONOS KEPIMUI
SALDAINIAI, UŽKANDŽIAI
-Ledinukai
-Įvairūs saldainiai
-Užkandžiai
DOVANOS IR KUPONAI
SĖKLOS, VAISIAI, RIEŠUTAI
MAISTINIAI DAŽAI
KITA (VALGOMA)
KITA (NEVALGOMA)
Akcijos
Pirkimas, siuntimas
Kontaktai
Receptai
Biskvitinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Pats skaniausias ir pats paprasčiausias obuolių pyragas, nes:
1. Nereikia jokių svarstyklių, matavimo indų ir pan. Pagrindinis įrankis - puodelis (stiklinė). Kuo didesni kiaušiniai, tuo didesnį puodelį naudokite.
2. Visada puikiai iškepa. Su viena vienintele sąlyga: kiaušinius ir cukrų reikia plakti ne mažiau 5 min.
3. Jokių riebalų ir kepimo miltelių!
Ar jau pasiruošėte obuolius? Tuomet kepam!
BISKVITINIS OBUOLIŲ PYRAGAS
5 dideli obuoliai (arba daugiau)
5 kiaušiniai
1 puodelis cukraus
1 puodelis miltų
Paskaninimui galima įpilti žiupsnelį
natūralaus vanilinio cukraus
arba keletą lašų
vanilės ekstrakto
.
- Įjungti orkaitę, tegu įkaista iki 180
°
.
- Obuolius nulupti, išpjauti sėklas, supjaustyti kubeliais.
- Kiaušinius mikseriu suplakti su cukrumi. Atsiminkit, plakti reikia ilgai - 5-6 min. didžiausiu greičiu.
- Supilti miltus, dar kartą suplakti (čia jau nereikia 5 min., tiesiog iki vientisos masės).
- Kepimo formą ištepti riebalais arba iškloti kepimo popieriumi.
- Ant dugno lygiu sluoksniu išpilti trečdalį tešlos. Ant viršaus tolygiai suberti obuolius ir viską užpilti likusia tešla.
-
Kepti iki 180
°
C iš anksto įkaitintoje orkaitėje
apie 45-50 min. Pirmas 40 min. galite net nesirūpinti pyragu. Vėliau reikėtų žvilgtelėti, kaip atrodo viršus. Taip kepant gaunasi minkštas pyragas traškiu paviršiumi. Jeigu norite minkšto pyrago viršaus, kepti reikėtų 45 min. žemesnėje orkaitės dalyje, tada išjungti orkaitę ir palikti pyragą joje dar 5 minutes.
SKANAUS!
Naujausi receptai
AGURKINIS VANDUO
Skaityti
Atviras pyragas (kišas) su varške ir pomidorais
Skaityti
Biskvitinis obuolių pyragas
Skaityti
Cukrinis pyragas
Skaityti
Duona su grūdais
Skaityti
Duona su ruginiais ir kvietiniais miltais
Skaityti
Duona su sūriu ir žolelėmis
Skaityti
Florentinai
Skaityti
Garstyčių sausainiai
Skaityti
Greitai paruošiamas padažas "Chimi-Churi"
Skaityti
Juoda duona (duonkepėje ir orkaitėje)
Skaityti
Juoda duona su džiovintomis slyvomis
Skaityti
Karamelinis obuolių pyragas
Skaityti
Keksas su Earl Grey arbata
Skaityti
Keksas su juodaisiais sezamais
Skaityti
Kepti ridikėliai
Skaityti
Kiaušinių ir menkių kepenėlių paštetas
Skaityti
Kokosiniai sausainiai KOKOSINUKAI
Skaityti
Krekeriai "Fitness Mix"
Skaityti
Kuskusas su vištiena
Skaityti
Lydytas sūris iš varškės
Skaityti
Marcipanų skonio bandelės
Skaityti
MARCIPANŲ SKONIO KEKSIUKAI
Skaityti
Moliūgų keksas
Skaityti
Naminė gira
Skaityti
Naminis pomidorų padažas
Skaityti
Piene troškinta vištiena
Skaityti
Pyragas su obuoliais ir pistacijomis
Skaityti
Senamadiškas batonas
Skaityti
Sezamų sausainiai
Skaityti
Stiprinanti arbata su chia sėklomis
Skaityti
Tamsi duona su miežiniu salyklu
Skaityti
Vaflių traškučiai
Skaityti
Varškės meduoliukai
Skaityti
Velykų margučiai
Skaityti