Sudedamosios dalys: apelsinų žievelės, gvazdikėliai, cinamonas, kardamonas, kvapieji pipirai, citrinų žievelės.
Kilmės šalis: Lietuva
0,7 l raudonojo vyno
0,5 citrinos sulčių
3 v.š. šaukštai cukraus (gali būti rudasis cukrus arba medus)
1 v.š. prieskonių mišinio karštam vynui.
Prieskonius, cirtinos sultis ir cukrų sudėti į puodą, gerai išmaišyti ir kaitinti ant mažos ugnies. Neužvirti! Prieš patiekiant perkošti per sietelį, gerti šiltą.
Žymos: prieskonių mišinys, prieskoniai gėrimams, prieskoniai arbatai, prieskoniai karštam vynui
Cinamonas, imbierai, kardamonai, muskatai, gvazdikėliai, kvapieji pipirai, kalen..
2.00€
Jogų arbata Sudėtis: cinamonas, kardamonai, pankoliai, imbierai, gvazdikėliai, ..
4.90€
Puodelis karšto šokolado sušildo kūną ir sielą, pakelia nuotaiką, išsklaido nuov..
2.90€