Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į rūgštaus pieno patiekalus, gardinami sūdyti agurkai, kopūstai, pomidorai, grybai, sriubos, žuvis, šviežios daržovių salotos, mėsos patiekalai. Prieš naudojimą kuminą galima apkepinti riebaluose arba sausoje keptuvėje, kol šiek tiek patamsėja – tuomet atsiskleidžia tikrasis aromatas.
Receptų idėjos:
Kuskusas su vištiena
Žymos: prieskoniai, grynieji prieskoniai, sėklos, daržovėms, mėsai, paukštienai, plovui, rytietiškiems patiekalams
Juodųjų garstyčių skonis šiek tiek aštresnis nei baltųjų, primena krienus. Gars..
1.20€
Ožragė dar kitaip vadinama uccho - suneli, fenugreek arba šambala. Ožragės sėk..
Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į..
1.70€
Naudojami ruošiant mėsos patiekalus, daržoves (bulves, kopūstus, morkas), duoną ..
0.90€