Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į rūgštaus pieno patiekalus, gardinami sūdyti agurkai, kopūstai, pomidorai, grybai, sriubos, žuvis, šviežios daržovių salotos, mėsos patiekalai. Prieš naudojimą kuminą galima apkepinti riebaluose arba sausoje keptuvėje, kol šiek tiek patamsėja – tuomet atsiskleidžia tikrasis aromatas.
Žymos: prieskoniai, grynieji prieskoniai, sėklos, daržovėms, mėsai, paukštienai, plovui, rytietiškiems patiekalams
Juodųjų garstyčių skonis šiek tiek aštresnis nei baltųjų, primena krienus. Gars..
1.20€
Dar kitaip vadinama fenugreek arba šambala. Suteikia patiekalams grybų kvapą ir..
PRIESKONIŲ MIŠINYS PLOVUI Kaip paruošti skanų plovą? Vienas pagrindinių dalyk..
1.80€
Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į..
1.70€
Sudėtis: ryžių miltai, gumiarabikas, kvapnioji ferula, kurkuma, kvietiniai milta..
3.90€