Ilgieji pipirai dažnai dar vadinami Bengalijos pipirais ar pipirų lazdelėmis. Jie turi stebinantį aštrumo skonį, kuris kartu yra ir šiek tiek salstelėjęs. Šie pipirai ypač tinka kiaulienai ir jautienai.
Grynasis svoris: 20 g (20 - 24 vnt.)
Kilmės šalis: Indonezija
Žymos: pipirai, prieskoniai, mėsai, daržovėms, gėrimams, grynieji prieskoniai,
Pipirai tampa aštresniais prinokdami ir aštrėja, kai džiovinami. Džiovinti pipir..
0.70€
Kajeno pipirai Receptų idėjos: Kuskusas su vištiena..
1.50€
Sudėtis: juodieji, kvapieji, baltieji, raudonieji ir žalieji pipirai. Skaldytas..
2.00€
RAUSVIEJI PIPIRAI RAUSVIEJI arba ROŽINIAI PIPIRAI suteikia patiekalams ne tik m..
1.95€
Juodoji Himalajų druska arba Kala Namak - vulkaninės kilmės druska išgaunama vi..
0.80€
MUSKATŲ ŽIEDAI ARBA MACIS Muskatų žiedai (MACIS) - tai džiovintas lukštas, skir..
1.00€
Naudojami neaštriems mėsos, ypač avienos patiekalams. Pagardinta šviežių bei kon..
1.90€
Čili pipirai "Angelo plaukai" suteikia ryškų skonį ir papuošia troškinius, sriub..
0.90€
Rojiniai imbierpipiriai yra imbierinių šeimos augalas. Prieskoniai labiausiai pa..
2.40€
DATULINĖ PAPRIKA arba HABANERO PIPIRAI (malti) Hanabero pipirai priklauso pačių..
1.80€
Senegalo pipirai KITI PAVADINIMAI: Mauritanijos arba Etiopijos pipirai seli..
1.60€
Juodieji pipirai žirneliais "TELLICHERRY" Pietvakarių Indijoje auginami TELLICH..
1.99€