Baltieji ir juodieji pipirai yra to paties augalo vaisiai, tik skirtingai apdoroti. Baltieji pipirai ne tokie aštrūs kaip juodieji, tačiau turi ryškesnį aromatą. Juos drąsiai galima naudoti vietoj juodųjų pipirų ir atrasti naujas įprastų patiekalų natas.
Dažniausiai baltieji pipirai naudojami gaminant neaštrius patiekalus, mėsos bei žuvies gaminius, kulinarijoje. Ypatingai dažnai vartojami kinų virtuvėje.
Žymos: pipirai, prieskoniai, mėsai, daržovėms, žuviai
Naudojami gaminant neaštrius patiekalus, mėsos bei žuvies gaminius, kulinarijoje..
3.00€
RAUSVIEJI PIPIRAI RAUSVIEJI arba ROŽINIAI PIPIRAI suteikia patiekalams ne tik m..
1.95€
Sičuano pipirai Naudojami Tolimųjų Rytų virtuvėje, gaminant ypač aštrius pat..
2.45€
Žalieji pipirai Žalieji pipirai yra švelnesnio skonio, nei tradiciniai juodieji..
2.00€
Čili pipirai "Angelo plaukai" suteikia ryškų skonį ir papuošia troškinius, sriub..
0.90€
DATULINĖ PAPRIKA arba HABANERO PIPIRAI (malti) Hanabero pipirai priklauso pačių..
1.80€