Aprašymas
NETIRPUS MILTELINIS CUKRAUS MIŠINYS KEPINIAMS PUOŠTI
(netirpi cukraus pudra)
Netirpi cukraus pudra naudojama kepinių ir desertų puošimui. Ji netirpsta, neįsigeria ir neištyžta net ant karštų ir gruzdintuvėje keptų kepinių (pvz. spurgų), puikiai išlaiko baltą spalvą. Geriausia barstyti per sietelį.
Netirpus miltelinis cukrus netinka naudoti tešlai ar įdarams gaminti vietoj įprasto cukraus arba cukraus pudros. Kepiniams ruošti geriausiai tinka ŠIS MILTELINIS CUKRUS.
SUDEDAMOSIOS DALYS: dekstrozė, kviečių krakmolas, palmių riebalai.
KILMĖS ŠALIS: Olandija
MAISTINĖ IR ENERGETINĖ 100 g VERTĖ:
1670KJ/394 kcal, baltymai - 0 g, riebalai - 5,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių - 4,0 g, angliavandeniai - 87 g, iš jų cukrų - 80 g, druska - 0 g