Kiaušinių milteliai išlaiko visas naudingas kiaušinių savybes ir medžiagas, be to, yra saugūs vartojimui salmoneliozės atžvilgiu ir turi žymiai ilgesnį vartojimo terminą.
Geriausi iki: 14 04 2024
Kiaušinių miltelius galima naudoti visiems patiekalams, į kurių sudėtį įeina kiaušiniai.
Dėl geresnio putojimo ir gebėjimo gerai sulaikyti cukrų kiaušinių milteliai naudojami gaminant kremus, morengus, putas, sufle, desertus, pyragus.
KOKIU SANTYKIU NAUDOTI KIAUŠINIŲ MILTELIUS
MAISTINĖ IR ENERGETINĖ 100 g VERTĖ:
2297 KJ/552 kcal, baltymai - 46 g, riebalai - 39 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių - 13 g, angliavandeniai - 4 g, iš jų cukrų - 0,2 g, druska - 1,25 g
Žymos: kiaušinių milteliai, kepiniams, desertams
Agaras Gracelaria 900 gel Natūralus augalinis tirštiklis (želatinos pakaitala..
Nuo4.90€
Pektinas (CEAPECTIN MRS 4610, E440) Pektinas - natūralus augalinės kilmės..
Nuo3.50€
Nenugriebto pieno milteliai Sudedamosios dalys: nenugriebto pieno milteliai. ..
4.20€
KIAUŠINIŲ BALTYMŲ MILTELIAI (ALBUMINAS) Kiaušinių baltymų milteliai (arba alb..