Milteliai išlaiko visas naudingas kiaušinių baltymų savybes ir medžiagas, be to, yra saugūs vartojimui salmoneliozės atžvilgiu ir turi žymiai ilgesnį vartojimo terminą.
Kiaušinių baltymų miltelius galima naudoti visiems patiekalams, į kurių sudėtį įeina kiaušinių baltymai.
Dėl geresnio putojimo ir gebėjimo gerai sulaikyti cukrų kiaušinių milteliai naudojami gaminant kremus, morengus, putas, sufle, desertus, pyragus.
KAIP NAUDOTI KIAUŠINIŲ BALTYMŲ MILTELIUS
Vartojimo būdas priklauso nuo konkretaus recepto, kur naudojami milteliai.
Vienuose receptuose milteliai naudojami tiesiog be jokio papildomo paruošimo - tiesiai beriami milteliai.
Kituose baltymai prieš naudojimą išbrinkinami. Tai daroma taip pat kaip ir su viso kiaušinio milteliais (pasiskaityti galite čia: https://www.delona.lt/kita/kiausiniu-milteliai). Išbrinkinti baltymai naudojami taip pat, kaip ir švieži baltymai.
Kilmės šalis: Danija
Žymos: kiaušinių milteliai, kepiniams, desertams, besilaikantiems dietos
Termostabilūs šokolado lašeliai, skirti konditerinių, mielinių gaminių, desertų ..
Nuo1.90€
PERLINIS CUKRUS Tortų, pyragų, kitų kepinių bei desertų puošimui. KIL..
Nuo1.50€
NETIRPUS MILTELINIS CUKRAUS MIŠINYS KEPINIAMS PUOŠTI (netirpi cukraus pudra)..
VISO KIAUŠINIO MILTELIAI Viso kiaušinio milteliai yra natūralus produktas, be..
Nuo2.50€
TIRŠTIKLIS GUARO GUMA (PUPENIŲ DERVA, E412) Sudedamosios dalys: guaro guma. ..
TIRŠTIKLIS KSANTANO GUMA (E415) Sudedamosios dalys: ksantano guma. Ksantano gu..
Nuo2.90€