Kardamono skonis ir kvapas ryškus, aitrokas, šildantis.
Rytų šalyse juo mėgsta skaninti kavą, arbatą, kitus gėrimus.
Kardamonai plačiai vartojami tešlos gaminiams, suteikia nepakartojamą skonį sausainiams, meduoliams, pyragams ir pyragaičiams.
Taip pat kardamono sėklas naudoja ir kitiems patiekalams gardinti: sriubai, padažams, ryžiams, daržovėms, ankštiniams, žuviai, paukštienai ir kitokiai mėsai.
Kilmės šalis: Gvatemala
Žymos: prieskonai, pipirai, mėsai, žuviai, daržovėms, sriuboms, gėrimams
Kilmės šalis: Gvatemala Kardamono skonis ir kvapas ryškus, aitrokas, šildantis...
2.45€
MUSKATŲ RIEŠUTAI Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti...
2.95€
4.45€
Juodojo kardamono skonis žymiai skiriasi nuo labiau paplitusio žaliojo kardamono..
1.00€