Korėjoje auginamų aitriųjų čili paprikų rūšis, kuri ypač tinka gaminti kimči ir kitus tradicinius korėjietiškus patiekalus.
Kilmės šalis: Pietų Korėja
Žymos: pipirai, prieskoniai, prieskoniai mėsai, prieskoniai daržovėms, prieskoniai žuviai
Maltos aitriosios paprikos (čili pipirai) suteiks pikantišką skonį bet kuriam pa..
0.90€
Pipirai tampa aštresniais prinokdami ir aštrėja, kai džiovinami. Džiovinti pipir..
0.70€
Kajeno paprikos (maltos) Receptų idėjos: Kuskusas su vištie..
1.50€
Jalapeno pipirai - viena iš aitriųjų paprikų (čili) rūšių. Kadangi aitrumas slyp..
1.95€
Aitriosios paprikos (čili) dribsniai NAUDOJIMAS: mėsai, žuviai, daržovėm..
1.30€