Dar kitaip vadinama fenugreek arba šambala.
Suteikia patiekalams grybų kvapą ir skonį. Ožragėmis skaninami daržovių, sojų, mėsos, žuvies patiekalai, sriubos, padažai.
Žymos: prieskoniai, grynieji, mėsai, daržovėms, žuviai, malti prieskoniai, Kaukazo virtuvė
Imbiero šaknis (malta) Malonų prieskonį imbieras suteikia žuviai, kitiems jūros..
1.50€
Mairūnai naudojamas mėsos, žuvies sultinių gamybai, sriuboms, padažams, dešroms,..
0.40€
Ožragė dar kitaip vadinama uccho - suneli, fenugreek arba šambala. Ožragės sėk..
1.20€
Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į..
1.70€
Dar senovės Romoje žagrenis (arba kitaip sumac) buvo naudojamas vietoje citrinos..
2.90€
Prieskonių mišinys "BASTURMA" ypač tinka mėsai vytinti. Taip pat juo galima skan..
Mėlynžiedė ožragė (UCCHO SUNELI) Populiari ir mėgstama Gruzijoje mėlynžiedė ožr..
3.50€
Prieskonių mišinys "Chmeli suneli" su mėlynąja ožrage CHMELI SUNELI - vienas ..
1.30€