Sičuano pipirai
Naudojami Tolimųjų Rytų virtuvėje, gaminant ypač aštrius patiekalus
Žymos: sičuano, pipirai, 50g, grynieji
Naudojami gaminant neaštrius patiekalus, mėsos bei žuvies gaminius, kulinarijoje..
3.00€
Baltieji ir juodieji pipirai yra to paties augalo vaisiai, tik skirtingai a..
Sudėtis: juodieji pipirai, citrinų granulės, druska 26%, svogūnai. Kilmės ša..
0.70€
Kilmės šalis: Brazilija Juodieji pipirai - universaliausi ir plačiausiai vartoj..
1.50€
Kajeno paprikos (maltos) Receptų idėjos: Kuskusas su vištie..
Naudojami neaštriems mėsos, ypač avienos patiekalams. Pagardinta šviežių bei kon..
2.50€
Sudėtis: juodieji, kvapieji, baltieji, raudonieji ir žalieji pipirai. Skaldytas..
2.00€
RAUSVIEJI PIPIRAI RAUSVIEJI arba ROŽINIAI PIPIRAI suteikia patiekalams ne tik m..
1.95€
Žalieji pipirai Žalieji pipirai yra švelnesnio skonio, nei tradiciniai juodieji..
Jalapeno pipirai - viena iš aitriųjų paprikų (čili) rūšių. Kadangi aitrumas slyp..
Sudėtis: juodieji, baltieji, žalieji ir rausvieji pipirai. Kilmės šalis: Lie..
3.50€
Senegalo pipirai KITI PAVADINIMAI: Mauritanijos arba Etiopijos pipirai seli..
1.60€
JŪROS DRUSKOS DRIBSNIAI "CITRON" Piramidės formos, gaivaus citrusinio skonio ..
1.20€