Saldi raudonoji paprika - vienas populiariausių prieskonių.
Paprikos gaminam maistui suteikia malonų saldų poskonį ir puikų aromatą, todėl receptai dažnai įtraukia saldžias paprikas į įvairių patiekalų sudėtis.
Naudojimas: sriuboms, troškiniams, košėms, salotoms, mėsai, žuviai, ryžiams, įvairiems įdarams ir daugeliui kitų patiekalų.
Žymos: prieskoniai, patiekalams puošti, žuviai, mėsai, daržovėms, nesaldiems kepiniams, paukštienai, ryžiams
CIBERŽOLĖ Kilmės šalis: Indija KAS YRA CIBERŽOLĖ Ciberžolė (dar kitaip vadin..
Nuo1.50€
Naudojamos ruošiant mėsos ir paukštienos patiekalus, miltiniams konditerijos gam..
0.90€
Saldžiosios raudonosios paprikos (maltos) Naudojamos mėsos, ryžių ir makaronų p..
1.20€
Rūkyta saldi raudona paprika Kilmės šalis: Ispanija Rūkytos paprikos naudojamo..
1.50€
Sudedamosios dalys: aitrioji paprika (čili), dūmų kvapioji medžiaga. Naudoja..
2.00€