Džiovinti porai puikiai išlaiko visas savo skonių savybes. Švelnaus aromato, malonus, neaštrus, lengvai salstelėjęs poras ypač tinka sriuboms, daržovėms, troškiniams, ruošiant įvairius įdarus ir padažus.
Mūsų patarimas: kai kuriuose patiekaluose svogūnų skonis gali būti per ryškus arba, galbūt, jūs nemėgstate svogūnų (ne toks ir retas atvejis!). Tuomet drąsiai keiskite svogūnus porais ir problema bus išspręsta!
Žymos: grynieji prieskoniai, prieskoninės žolelės, sriuboms, troškiniams, padažams, daržovėms, įdarams
LAURŲ LAPAI Kvapnūs laurų lapeliai tinka mėsos, žvėrienos, paukštienos, žuvi..
0.50€
Mairūnai naudojamas mėsos, žuvies sultinių gamybai, sriuboms, padažams, dešroms,..
0.40€
Naudojami pagardinti salotas, varškės, kiaušinių, avienos gaminius, sriubas, pad..
Meškiniai česnakai Kilmės šalis: Vokietija ..
0.60€
Džiovinti svogūnų lakšteliai...
0.75€
Daržinis builis (lot. Anthriscus cerefolium) Kilmės šalis: Vokietija Darži..