Kilmės šalis: Brazilija
Juodieji pipirai - universaliausi ir plačiausiai vartojami prieskoniai. Juos galima rasti ant kiekvieno stalo, kiekvienuose namuose.
Naudojami kaip aštrių patiekalų prieskoniai. Tinka sriuboms, marinatams, padažams, šaltienai, grybų patiekalams, verdant ir troškinant mėsą ar žuvį.
Žymos: prieskonai, pipirai, mėsai, žuviai, daržovėms, sriuboms, šašlykams
Kilmės šalis: Brazilija Juodieji pipirai - universaliausi ir plačiausiai vartoj..
1.50€
Naudojami neaštriems mėsos, ypač avienos patiekalams. Pagardinta šviežių bei kon..
2.50€
LAURŲ LAPAI Kvapnūs laurų lapeliai tinka mėsos, žvėrienos, paukštienos, žuvi..
0.50€
Pankolių sėklos Pankoliai naudojami ruošiant kiaulieną, ėrieną, riebią žuvį (ly..
Naudojami ruošiant kiaulieną, ėrieną, riebią žuvį (lydeką, lašišą, skumbrę). Tin..
Kvapiosios murėjos arba KARIO lapai (smulkinti) Kario lapeliai - populiarus p..
1.20€