Žalieji pipirai yra švelnesnio skonio, nei tradiciniai juodieji pipirai.
Todėl dažnai naudojami švelnesnei mėsai, pavyzdžiui, paukštienai, skaninti, taip pat žuviai, įvairioms daržovėms, kitiems patiekalams.
Žymos: prieskoniai, pipirai, prieskoniai patiekalams puošti, prieskoniai salotoms, prieskoniai užkandžiams, prieskoniai mėsai, prieskoniai vištienai, prieskoniai paukštienai, prieskoniai žuviai, žalieji pipirai
Baltieji ir juodieji pipirai yra to paties augalo vaisiai, tik skirtingai a..
3.00€
Sudėtis: juodieji, kvapieji, baltieji, raudonieji ir žalieji pipirai. Skaldytas..
2.00€
RAUSVIEJI PIPIRAI RAUSVIEJI arba ROŽINIAI PIPIRAI suteikia patiekalams ne tik m..
1.95€
Sičuano pipirai Naudojami Tolimųjų Rytų virtuvėje, gaminant ypač aštrius pat..
2.45€