Raudonėlis (arba dar kartais vadinamas oregano) pirmiausiai asocijuojasi su Italija ir Viduržemio jūros virtuve.
Raudonėlis tinka praktiškai visiems patiekalams: sriuboms, salotoms, užkandžiams, mėsai, žuviai, daržovėms, įvairiems kepiniams ir t.t.
Raudonėliai gerai dera su kitais prieskoniais - baziliku, įvairiais pipirais, pankoliais, rozmarinu, čiobreliu, mairūnu, česnakais, kalendromis.
Skaninti raudonėliais reikėtų pačioje gaminimo pabaigoje, kai patiekalas beveik paruoštas.
Receptų idėjos:
Duona su sūriu ir žolelėmis
Žymos: prieskoniai, žuviai, mėsai, daržovėms, nesaldiems kepiniams, paukštienai, žolelės
Tinka mėsos, žuvų ir daržovių patiekalams, sriuboms, padažams, bulvėms pagardint..
0.43€
Krapų viršūnėlės Džiovinti krapai naudojami žuvies, jūrų gėrybių, mėsos, daržov..
0.80€
LAURŲ LAPAI Kvapnūs laurų lapeliai tinka mėsos, žvėrienos, paukštienos, žuvi..
0.50€
Meškiniai česnakai Kilmės šalis: Vokietija ..
0.60€
Sudėtis: svogūnai, morkos, pastarnokų šaknys, petražolės, juodieji pipirai. K..
1.50€
Daržinis builis (lot. Anthriscus cerefolium) Kilmės šalis: Vokietija Darži..
0.40€
Džiovinti ožragių lapeliai Džiovinti ožragių lapeliai naudojami maistui skanint..
Špinatų lapeliai (džiovinti) Džiovinti špinatų lapeliai tinka salotoms, sumušti..
1.20€