Ožragė dar kitaip vadinama uccho - suneli, fenugreek arba šambala.
Ožragės sėklos suteikia patiekalams grybų kvapą ir skonį. Ožragėmis skaninami daržovių, sojų, mėsos, žuvies patiekalai, sriubos, padažai.
Žymos: prieskoniai, grynieji prieskoniai, prieskonia mėsai, prieskoniai daržovėms, prieskoniai žuviai, sveikesnis pasirinkimas, uccho suneli, ožragė, Kaukazo virtuvė
Gvazdikėliai Gvazdikėliai naudojami ruošiant vištienos, žvėrienos, mėsos patiek..
3.50€
Naudojami neaštriems mėsos, ypač avienos patiekalams. Pagardinta šviežių bei kon..
1.90€
Dar kitaip vadinama fenugreek arba šambala. Suteikia patiekalams grybų kvapą ir..
1.20€
Dar senovės Romoje žagrenis (arba kitaip sumac) buvo naudojamas vietoje citrinos..
2.90€
Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į..
1.50€
Mėlynžiedė ožragė (UCCHO SUNELI) Populiari ir mėgstama Gruzijoje mėlynžiedė ožr..
Juodieji pipirai žirneliais "TELLICHERRY" Pietvakarių Indijoje auginami TELLICH..
1.99€
Prieskonių mišinys "Chmeli suneli" su mėlynąja ožrage CHMELI SUNELI - vienas ..
1.30€