Juodųjų garstyčių skonis šiek tiek aštresnis nei baltųjų, primena krienus.
Garstyčios naudojamos salotų užpilams, daržovių troškiniams, padažams, ryžiams, gerai dera prie mėsos ir žuvies patiekalų, šaltų užkandžių. Visų rūšių garstyčios yra puikus riebių patiekalų priedas. Taip pat tinka daržovių ir grybų konservavimui.
Prieš naudojimą garstyčias galima truputį pakepinti aliejuje. Tai suaktyvina sėklose esančius eterinius aliejus ir leidžia pilnai atsiskleisti skoninėms ir gydomosioms savybėms.
Žymos: juodosios, garstyčios, 100g, grynieji
Garstyčios naudojamos salotų užpilams, daržovių troškiniams, padažams, puikiai d..
0.90€
Naudojamos ruošiant mėsos ir paukštienos patiekalus, miltiniams konditerijos gam..
0.75€
Kumino sėklos naudojamos duonos ir konditerinių gaminių aromatizavimui, dedami į..
1.50€
1.00€
Juodieji sezamai tinka mėsos, žuvies, duonos gaminiams, paštetams, sriuboms, įva..
Nuo1.20€
Maltos kadagių uogos (stambiai maltos) Kilmės šalis: Albanija Kadagiai naudoja..