Pietvakarių Indijoje auginami TELLICHERRY rūšies juodieji pipirai vertinami dėl aukščiausios kokybės ir vadinami vienais geriausių pasaulyje.
Ypač dideli šių pipirų žirneliai turi sodrų ir skanų aromatą, suteikia patiekalams ryškų aštrumą.
Juodieji pipirai TELLICHERRY naudojami kaip ir tradiciniai juodieji pipirai. Jais rekomenduojama skaninti mėsos, žuvies ir daržovių patiekalus, marinatus ir padažus.
Taip pat tinka naudoti ruošiant vaisių ir uogų salotas, kitus desertus, taip suteikiant jiems naują, neįprastą skonį.
Žymos: prieskoniai, patiekalams puošti, žuviai, mėsai, daržovėms, saldiems kepiniams, nesaldiems kepiniams, paukštienai
Ožragė dar kitaip vadinama uccho - suneli, fenugreek arba šambala. Ožragės sėk..
1.20€
Dar senovės Romoje žagrenis (arba kitaip sumac) buvo naudojamas vietoje citrinos..
2.90€
Ilgieji pipirai dažnai dar vadinami Bengalijos pipirais ar pipirų lazdelėmis. Ji..
2.00€
Juodojo kardamono skonis žymiai skiriasi nuo labiau paplitusio žaliojo kardamono..
1.00€