Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Jų dedama į daržovių patiekalus, tešlos gaminius, suteikia jiems švelnų svogūnų skonį. Manoma, kad šios sėklos gerina smegenų veiklą, skatina virškinimą, turi šlapimą varančių savybių, pasižymi antidepresiniu poveikiu, turi vitaminų A ir B2.
Žymos: prieskoniai, ir maistas ir vaistas, kepiniams, grynieji, sėklos, mėsai, žuviai, daržovėms
Naudojamos ruošiant mėsos ir paukštienos patiekalus, miltiniams konditerijos gam..
0.75€
MUSKATŲ RIEŠUTAI Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti...
2.95€
Sezamų sėklos Sezamų sėklos - nepamainomas produktas visiems, kas mėgsta lepint..
Nuo0.90€
Juodieji sezamai tinka mėsos, žuvies, duonos gaminiams, paštetams, sriuboms, įva..
Nuo1.20€
Lukštentos moliūgų sėklos. Kilmės šalis: Kinija Receptų idėjos..
1.20€
MARGAINIS (Silybum marianum) ..
2.90€
MALTOS MARGAINIO SĖKLOS (Silybum marianum) ..
ARBŪZŲ SĖKLOS Kilmės šalis: Indija..
1.50€