Maltos aitriosios paprikos (čili pipirai) suteiks pikantišką skonį bet kuriam patiekalui - mėsai, daržovėms, žuviai, sriuboms, troškiniams, kepsniams ir net desertams!
Žymos: pipirai, prieskoniai, mėsai, daržovėms, žuviai, malti prieskoniai
Pipirai tampa aštresniais prinokdami ir aštrėja, kai džiovinami. Džiovinti pipir..
0.70€
Kajeno paprikos (maltos) Receptų idėjos: Kuskusas su vištie..
1.50€
Sudedamosios dalys: aitrioji paprika (čili), dūmų kvapioji medžiaga. Naudoja..
2.00€
Aitriosios paprikos (čili) dribsniai NAUDOJIMAS: mėsai, žuviai, daržovėm..
1.30€
Keturių pipirų mišinys (smulkiai maltas) SUDĖTINĖS DALYS: juodieji pipir..
1.60€
Kajeno paprikos (nesmulkintos) Kajeno paprikos tai viena aštr..
1.00€
Aitriosios paprikos "CHIPOTLE CHILI" (maltos) Ypatingu būdu parūkytos, ..
2.90€
Korėjietiški malti čili pipirai "GOCHUGARU" Korėjoje auginamų aitriųjų čili p..