Naudojamas konditeriniams kepiniams, konservuojant uogienes, ruošiant pudingus, saldžius padažus, ledus, kavai ar arbatai skaninti, blynams, desertams ir daugeliui kitų patiekalų.
Sudedamosios dalys: cukrus, natūralios vanilės lazdelės.
Kilmės šalis: Lietuva
Receptų idėjos:
Varškės meduoliukai
Pyragas su obuoliais ir pistacijomis
Karamelinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Garstyčių sausainiai
Marcipanų skonio keksiukai
Žymos: saldiems patiekalams, saldiems kepiniams, desertams, prieskoniai, uogienėms ir džemams, gėrimams
VANILINIS CUKRUS SUDĖTINĖS DALYS: cukrus, kvapioji medžiaga Vanilinis cukraus ..
Nuo0.80€
KEPIMO MILTELIAI SUDĖTINĖS DALYS: kvietiniai miltai, tešlos kildymo medžiagos E..
KAKAVOS MILTELIAI Aukštos kokybės, ypač tamsi, nuostabaus šokoladinio aromato k..
1.50€
Vanilės ankštis Grynasis svoris 4 g, ilgis apie 17 cm Vanilės ankštis (van..
5.90€
Termostabilūs šokolado lašeliai, skirti konditerinių, mielinių gaminių, desertų ..
Nuo1.90€
Cukruotos apelsinų žievelių juostelės Tinka kepiniams, desertams, uogienėms,..
2.00€
VANILĖS EKSTRAKTAS SU VANILĖS SĖKLOMIS Sudėtis: cukrus, gliukozės sirupas, vand..
6.50€
Tonka pupelės - tai tropinio medžio Dipteryx odorata, augančio Pietų Amerikos mi..
1.70€