Netirpi cukraus pudra naudojama kepinių ir desertų puošimui. Ji netirpsta, neįsigeria ir neištyžta net ant karštų ir gruzdintuvėje keptų kepinių (pvz. spurgų), puikiai išlaiko baltą spalvą. Geriausia barstyti per sietelį.
Netirpus miltelinis cukrus netinka naudoti tešlai ar įdarams gaminti vietoj įprasto cukraus arba cukraus pudros. Kepiniams ruošti geriausiai tinka ŠIS MILTELINIS CUKRUS.
SUDEDAMOSIOS DALYS: dekstrozė, kviečių krakmolas, palmių riebalai.
KILMĖS ŠALIS: Olandija
MAISTINĖ IR ENERGETINĖ 100 g VERTĖ:
1670KJ/394 kcal, baltymai - 0 g, riebalai - 5,0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių - 4,0 g, angliavandeniai - 87 g, iš jų cukrų - 80 g, druska - 0 g
Žymos: kepiniams, saldiems patiekalams, saldiems kepiniams, desertams, patiekalams puošti
KAKAVOS MILTELIAI Aukštos kokybės, ypač tamsi, nuostabaus šokoladinio aromato k..
1.50€
Nugriebto pieno milteliai Sudedamosios dalys: nugriebto pieno milteliai...
3.60€
PERLINIS CUKRUS Tortų, pyragų, kitų kepinių bei desertų puošimui. KIL..
Nuo1.50€
MILTELINIS CUKRUS (cukraus pudra) Miltelinis cukrus arba kitaip - cukraus pudra..
0.80€
KIAUŠINIŲ BALTYMŲ MILTELIAI (ALBUMINAS) Kiaušinių baltymų milteliai (arba alb..
Nuo4.90€
TIRPŪS ŠVIEŽIO KOKOSŲ KREMO (KITAIP VADINAMO "PIENO") MILTELIAI 45 - 50% RIEBUMO..
5.50€