Miltelinis cukrus arba kitaip - cukraus pudra naudojama ne tik saldiems gaminiams puošti, bet ir juos gaminant.
Geros šeimininkės žino, kad pagal tą patį receptą pagamintas desertas su cukraus pudra skiriasi nuo to, kuriame naudojamas įprastas cukrus. Miltelinis cukrus suteikia kepiniams lengvumo ir subtilaus švelnumo, tuo tarpu įprastas cukrus apsunkina tešlą.
Ypač rekomenduojame cukraus pudrą kepant žagarėlius, biskvitą ir ruošiant cukrinį glajų. Taip pat su milteliniu cukrumi žymiai lengviau ir greičiau išplaksite baltymus bezė kremams.
KILMĖS ŠALIS: Lenkija
MAISTINĖ IR ENERGETINĖ 100 g VERTĖ:
1700KJ/400 kcal, baltymai - 0 g, riebalai - 0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių - 0 g, angliavandeniai - 100 g, iš jų cukrų - 98 g, druska - 0 g
Žymos: kepiniams, saldiems patiekalams, saldiems kepiniams, desertams, patiekalams puošti
KEPIMO MILTELIAI SUDĖTINĖS DALYS: kvietiniai miltai, tešlos kildymo medžiagos E..
Nuo0.90€
KAKAVOS MILTELIAI Aukštos kokybės, ypač tamsi, nuostabaus šokoladinio aromato k..
1.50€
PERLINIS CUKRUS Tortų, pyragų, kitų kepinių bei desertų puošimui. KIL..
Nuo1.50€
NETIRPUS MILTELINIS CUKRAUS MIŠINYS KEPINIAMS PUOŠTI (netirpi cukraus pudra)..