Sudėtinės dalys: cukrus, gliukozės sirupas, palmių riebalai, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas.
Galima naudoti migdolų, žemės riešutų drožles, smulkintus riešutus, cukatus, džiovintus vaisius, avižinius dribsnius, saulėgrąžas, sezamus, įvairius riešutus ir sėklas.
Karštus florentinus galima įvairiai formuoti.
Atvėsintus galima padengti šokoladu.
Taip pat florentinų miltelius galima naudoti traškiems konditerinių ir šokoladinių gaminių sluoksniams ruošti.
FLORENTINAI
Žymos: saldiems patiekalams, saldiems kepiniams, desertams, patiekalams puošti, skanėstai
Kilmės šalis: JAV Receptų idėjos: Flotentinai..
2.30€
Juodieji sezamai tinka mėsos, žuvies, duonos gaminiams, paštetams, sriuboms, įva..
Nuo1.20€
Termostabilūs šokolado lašeliai, skirti konditerinių, mielinių gaminių, desertų ..
Nuo1.90€
Konditeriniams gaminiams, glazūrai, puošimui, fondiu ir tiesiog kaip skanus kąsn..
ORKAITĖJE DŽIOVINTI APELSINŲ GRIEŽINĖLIAI KILMĖS ŠALIS: Turkija ..
2.50€