Aprašymas
BALTASIS ŠOKOLADAS 38%
Konditeriniams gaminiams, glazūrai, puošimui, fondiu ir tiesiog kaip skanus kąsnelis prie kavos ar arbatos.
Naudojimo būdas: aukščiausia kaitinimo temperatūra +53 C. Rekomenduojama naudojimo temperatūra +28° C - +29 °C
Diskelių skersmuo: 8 mm
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, LAKTOZĖ, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis lecitinas, natūralios vanilės kvapioji medžaga.
Pagaminta ES
DĖMESIO
Vasaros metu, esant karštiems orams, siuntimo metu šokolado diskeliai gali suminkštėti, pradėti lydytis.
Kadangi jie ir yra skirti lydymui (glazūrai), jų skoninės ir kokybinės sąvybės nuo to nepasikeičia.
Receptų idėjos: