Aukštos kokybės, ypač tamsi, nuostabaus šokoladinio aromato kakava tiks ir skaniam kakavos gėrimui, ir pyragams, šokoladui ir kitiems skanėstams gaminti.
Kilmės šalis: Olandija 20 - 22% riebumas
200 ml pieno 1-2 a.š. kakavos miltelių 1-2 a.š. cukraus žiupsnelis cinamono
- Puode sumaišykite kakavą, cukrų ir cinamoną. Užpilkite nedidelį kiekį pieno arba karšto vandens ir kruopščiai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. - Kol maišote kakavą, pašildykite pieną. - Dabar, pastoviai maišant, supilkite karštą pieną į kakavą. Pakaitinkite, bet neužvirkite! - Stebuklingai sušildanti kūną ir sielą kakava jau paruošta! Skanaus!
Keksas su Earl Grey arbata
Žymos: gėrimams, saldiems kepiniams, patiekalams puošti, desertams, kepiniams, kakava, kakavos milteliai, kakavos receptas
Ypatingai kvapnus cinamonas tinka aromatizuoti miltinius konditerijos gaminius, ..
1.90€
Mechaniškai džiovintos, vienodos spalvos, nepažeistos kenkėjų, vidutinio dydžio ..
Nuo0.80€
Cukruotos apelsinų žievelių juostelės Tinka kepiniams, desertams, uogienėms,..
2.00€
Naudojamas konditeriniams kepiniams, konservuojant uogienes, ruošiant pudingus, ..
2.90€
KAKAVOS PUPELĖS Sudėtinės dalys: kakavos pupelės 100% 100 g produkto ene..
2.80€
KUKURŪZŲ KRAKMOLAS Tortų, pyragų, kitų kepinių, desertų, pagerinimui, sriubų ir..
1.50€
MILTELINIS CUKRUS (cukraus pudra) Miltelinis cukrus arba kitaip - cukraus pudra..
0.80€
NETIRPUS MILTELINIS CUKRAUS MIŠINYS KEPINIAMS PUOŠTI (netirpi cukraus pudra)..
Nuo1.50€