Juodoji Himalajų druska arba Kala Namak - vulkaninės kilmės druska išgaunama vienoje seniausių druskos kasyklų Himalajų papėdėje - Khewra, Pakistanas. Natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta juodoji Himalajų druska. Plačiai naudojama Indijos virtuvėje kaip ir Ajurvedos moksle. Vartojama kaip prieskoninė druska maisto gamybai.
Natūrali, nerafinuota, smulki.
Receptų idėjos:
Kiaušinių ir menkių kepenėlių paštetas
Žymos: juodoji, himalajų, druska, (kala, namak), 100g, kita
PRIESKONIAI FARŠUI Sudėtinės dalys: radonos saldžios paprikos, svogūnai, garsty..
1.80€
Himalajų druska išgaunama vienoje seniausių druskos kasyklų Himalajų papėdėje - ..
0.90€
Ilgieji pipirai dažnai dar vadinami Bengalijos pipirais ar pipirų lazdelėmis. Ji..
2.00€