Natūralus augalinis tirštiklis (želatinos pakaitalas) iš jūros dumblių. Naudojamas konditerijoje įvairių želė, drebučių ir ledų gamybai.
1 a.š. agaro miltelių užpilti 200 ml skysčio (vandens, sulčių, sultinio), išbrinkinti ir, pastoviai maišant, ant mažos ugnies užvirinti.
Ataušinti kambario temperatūroje arba šaldytuve.
1443 kJ/340 kcal., riebalai - 2,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,5 g, angliavandeniai - 36 g, iš kurių cukrų - 36 g, skaidulinės medžiagos - 2,2 g, baltymai - 43 g, druska - 0,9 g.
Kilmės šalis: Kinija
Žymos: desertams, patiekalams puošti, uogienėms ir džemams, sveikesnis pasirinkimas, agaras
Maistinė želatina 250 BL Sudedamosios dalys: maistinė želatina. Ypa..
2.50€
Nesmulkinti jūros kopūstai (lot. LAMINARIA JAPONICA) Jodo dalis sausame produ..
1.90€
Maistinės želatinos lapeliai (25 vnt) Sudėtis: 100% gyvulinės killmės maistinis..
3.50€
Pektinas (CEAPECTIN MRS 4610, E440) Pektinas - natūralus augalinės kilmės..
Nuo3.50€
SPIRULINOS MILTELIAI Spirulina tai dumblis, turintis ypatingai daug gyvybiškai ..
VISO KIAUŠINIO MILTELIAI Viso kiaušinio milteliai yra natūralus produktas, be..
Nuo2.50€
TIRŠTIKLIS GUARO GUMA (PUPENIŲ DERVA, E412) Sudedamosios dalys: guaro guma. ..
Nuo1.50€
TIRŠTIKLIS KSANTANO GUMA (E415) Sudedamosios dalys: ksantano guma. Ksantano gu..
Nuo2.90€
Rupi valgomoji akmens druska Rūšis: 1 Malimas: rupus Kilmės š..
1.50€