Aprašymas
Konditeriniams gaminiams, glazūrai, puošimui, fondiu.
Aukščiausia kaitinimo temperatūra +70 °C
Rekomenduojama naudojimo temperatūra +30 °C - +32 °C
61% kakavos sausųjų medžiagų
Diskelių skersmuo: 0,8 cm
SUDEDAMOSIOS DALYS: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga.
Maistingumas 100 g - 2258 kJ/543 kcal, riebalai - 36,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 22,7 g, angliavandeniai - 41,1 g, iš kurių cukrų - 37,6 g, skaidulinės medžiagos - 9,7 g, baltymai - 7 g, druska - 0,02 g
Kilmės šalis: ES
DĖMESIO
Vasaros metu, esant karštiems orams, siuntimo metu šokolado diskeliai gali suminkštėti, pradėti lydytis.
Kadangi jie ir yra skirti lydymui (glazūrai), jų skoninės ir kokybinės sąvybės nuo to nepasikeičia.
Užsisakant šokolado produktus su siuntimu, prašome įvertinti oro sąlygas.
Jei vis tik užsisakote vasarą diskelius, gavus pranešimą apie siuntą, ją reikėtų kuo greičiau atsiimti iš paštomato.