Senamadiškas batonas

Senamadiškas batonas

260 ml šilto vandens

40 g margarino

1,2 a.š. druskos

1,5 v.š. cukraus

500 g kvietinių miltų

1 v.š. pieno miltelių

1,75 a.š. sausų mielių



-          Iš visų produktų užmaišyti tešlą, palikti dubenyje pakilti apie 1 val.

-          Pakilusią tešlą perminkyti, padalinti į 2 dalis, suformuoti batonus.

-          Sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir dar pakildinti 30-40 min.

-          Prieš kepant, padaryti įpjovas ir aptepti vandeniu arba pienu.

-          Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20 min.

 

SKANAUS!




Recepte panaudoti produktai, kuriuos galite įsigyti šioje e-parduotuvėje:

Lieso pieno milteliai: www.delona.lt/nugriebto-pieno-milteliai

Sausos mielės: www.delona.lt/dziovintos-mieles


Komentuoti