Florentinai

Florentinai

Ypač lengvai paruošiami nuostabaus skonio florentinai. Jums prireiks tik FLORENTINŲ MIŠINIO MILTELIŲ, mėgstamų sėklų ar riešutų ir dešimties minučių! 


150 g miltelių florentinams CRUSTEX

200-300 g įvairių sausų priedų (juodųjų arba baltųjų sezamo sėklųlinų sėmenų, saulėgrąžų, įvairių rūšių riešutų,  migdolų drožlių, avižinių dribsnių ir pan.).

 

Sumaišyti miltelius florentinams su norimais priedais. (Sausai, jokio vandens!)



Kepti iš anksto iki 210°C įkaitintoje orkaitėje. Kepimo laikas labai trumpas, 5-6 minutės, kai tik mišinys pradeda geltonuoti ir šiek tiek burbuliuoti - jau laikas traukti florentinus iš orkaitės.


Galimi keli kepimo būdai:

 

 I BŪDAS:  Miltelių ir sėklų mišinys išpilstomas į popierines formeles kepimui, iškepę florentinai ataušinami ir išimami iš formelių.



 

II BŪDAS:   Kepimo skarda išklojama kepimo popieriumi ir ant jos dėti po šaukštą paruošto mišinio. 


    

 

III BŪDAS:  Kepimo skarda išklojama kepimo popieriumi, ant jo lygiu plonu sluoksniu supilami milteliai su priedais. Iškepus, kol masė dar karšta, supjaustyti peiliu ir palaukti porą minučių kol atauš ir sustings.


   

 

SKANAUS!

Komentuoti