Ruginis fermentuotas SALYKLAS 500g
-
1.50 €
Šią prekę galite įsigyti: |
---|
1. Užsisakyti internetu šioje e-parduotuvėje jau dabar (kaip pirkti ir pristatymo būdai). |
2. Apsilankę mūsų parduotuvėse Vilniuje: Šeimyniškių g. 1A ir Ateities 91 (PC Mandarinas). Parduotuvėse prekes galima įsigyti be jokių išankstinių užsakymų - tiesiog ateinate ir nusiperkate. |
RUGINIS FERMENTUOTAS SALYKLAS
Sudėtis: sumalti daiginti, fermentuoti ir malti rugių grūdai.
Naudojamas tamsių rūšių duonai. Suteikia kepiniams tamsiai rudą spalvą, gerina duonos skonį ir aromatą. Taip pat ruginis fermentuotas salyklas tinka girai gaminti.
Dozavimas kepiniams: iki 6% miltų kiekiui. Norint gauti optimaliausią rezultatą, salyklas užplikomas 92-95°C vandeniu. Užplikyti galima kartu su miltais arba grūdais.
Maistinė, energetinė vertė (100 g):
362 kcal / 1538 kJ, riebalų kiekis - 1,7 g, iš jų sočiųjų riebalų 0,5 g, angliavandenių 76,6 g, iš jų cukrų 7,55 g, baltymų kiekis 10,2 g, skaidulinių medžiagų kiekis 19,3 g, natris 0,03 g.
Sudėtyje yra glitimo.
Kilmės šalis: Lietuva
Receptų idėjos:
Juoda duona duonkepėje ir orkaitėje
Panašios prekės