Aprašymas
BALTIEJI PIPIRAI (SKALDYTI)
SUDEDAMOSIOS DALYS: baltieji pipirai.
Baltieji pipirai - tai subtilus ir švelnus prieskonis, skirtas suteikti lengvą aštrumą ir aromatą įvairiausiems patiekalams. Skirtingai nei juodieji pipirai, baltieji yra šiek tiek švelnesnio skonio, todėl puikiai tinka švelniems mėsos patiekalams, sriuboms, padažams bei žuvies receptams. Šie pipirai yra gaminami iš pilnai sunokusių pipirų uogų, kurios yra nuvalomos, kol lieka tik šerdis, taip išgaunant šviesų atspalvį.
BALTIEJI PIPIRAI IDEALIAI TINKA:
- sriuboms;
- padažams;
- įvairiems mėsos, ypač paukštienos patiekalams;
- jūros gėrybėms;
- puikiai dera su grietinėlės ar pieno padažais, nes nepalieka juodųjų pipirų dėmių, taip išlaikydami patiekalo estetiką.
KODĖL VERTA RINKTIS SKALDYTUS BALTUOSIUS PIPIRUS?
Skaldytų pipirų privalumas yra tas, kad jie lėtai atskleidža savo aromatą ir skonį, todėl puikiai tinka lėtai verdamiems troškiniams ar marinatams. Dėl savo išskirtinio skonio ir malonaus aštrumo jie tampa nepakeičiamu pasirinkimu gurmaniškoje virtuvėje, suteikia patiekalams elegancijos bei armato.