Šalto spaudimo, nerafinuotas
Šviežiai spaustas
Kilmės šalis: Lietuva
Judros aliejaus naudojimas kulinarijoje. Šaltu būdu išspaustas judrų aliejus iš pradžių būna tamsios spalvos, tačiau greitai tamsiosios dalelės nusėda ir aliejus tampa šviesiai geltonas. Kaip ir kitų kryžmažiedžių augalų aliejus, judrų aliejus turi šiek tiek aštroką prieskonį, tačiau jis nėra nemalonus. Judros aliejus jau seniai naudojamas dietinėje ir vegetarinėje mityboje. Nerafinuotas judros aliejus pasižymi apetitą žadinančių aromatu ir pikantišku, lengvai aštroku skoniu (primenančiu krienus). Būtent dėl to judros aliejus nuo senovės naudojamas salotose, užpiluose, padažuose, su virtomis daržovėmis. Labai tinka patiekalams iš kruopų (plovui, košėms, garnyrams).
Žymos: judros, aliejus, 250ml, aliejai
Judros sėklos Kilmės šalis: Lietuva..
1.00€
Šalto spaudimo, nerafinuotas Šviežiai spaustas Kilmės šalis: Lietuva V..
3.50€
Natūralus, šalto spaudimo, nerafinuotas.Sudėtis: 100% žemės riešutų aliejus.Gami..
7.50€